Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Captarea apei din izvoare – din nou la modă

Captarea apei este o lucrare hidrotehnică prin care apa este preluată din surse naturale de apă, pentru alimentarea cu apă.

Captarea apei din izvoare pare a fi din nou la modă, mai ales datorită faptului că din ce în ce mai multe persoane caută să locuiască în zone mai retrase din punct de vedere al poluării, zone care în cele mai multe dintre cazuri nu sunt alimentate din punct de vedere al utilităților.

Uneori situațiile speciale, impun soluții speciale. 1st Criber a lansat un produs ce reprezintă o inovație pentru situațiile în care alimentarea cu apă a consumatorilor industriali și a centrelor populate nu se poate realiza din lipsa unei rețele de apă curentă. Este vorba despre cuvele de captare.

cuva-captare-apa

Inovația constă în potențialul acestora de a capta debitul izvoarelor subterane pentru a folosi apă în scopuri menajere sau ca apă potabilă.

Produsul dispune de o cameră de sedimentare mare și oferă o rezistență deosebită, chiar dacă are greutate mică. Datorită acesteia din urmă, manevrabilitatea este optimă.

Dacă doriți o cuvă de captare, nu ezitați să ne contactați. Cuva de captare solicitată va fi proiectată special pentru proiectul dumneavoastră.

1st Criber – Avem soluții pentru proiectul tău.


TOP