Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Cea mai buna fosă, la prețul cel mai bun

fosa-ecologica-classico

Te mustră conștiința când faci o achiziție în funcție de preț? Te temi de judecata celor care pledează pentru calitate? Chiar și atunci când îți faci sau îți modernizezi casa?

Oare e greșit să pui pe primul loc prețul atunci când cauți ceva pe termen lung cum ar fi o fosă septică?! Răspunsul vine categoric: NU! Oricine vrea să cumpere cel mai bun lucru cu prețul cel mai bun. Dar nici nu poți spune că iei o decizie în perfectă cunoștință de cauză și de argumente…

Oricum, după ce primești oferta de preț pentru fosa ta septică, ai parte de una din două:

  • Ori prețul e atât de mare încât te lași păgubaș de achiziție și te hotărăști să o faci singur, în fundul curții, din beton
  • Ori prețul e un pic paralel cu așteptările tale și atunci începi să ceri lămuriri suplimentare despre ofertă, ca să găsești punctul de întâlnire: “ce știe să facă?”, “cât de repede ți-o aduce?”, “cât de des se vidanjează?”.

Și, dacă toate răspunsurile îți sunt pe plac, poți decide: “Da, domnule, face toți banii. O cumpăr!”. Ai grijă, însă, ca răspunsurile pe care îți bazezi decizia finală să fie “valabile” din punct de vedere tehnic!

De exemplu: nu avea o fosă de 2000 de litri cu o lungime mai mică de un metru și jumătate, pentru că nu mai iese o fosă de 2000 de litri!

Un adevărat producător priceput de fose îți va pune destul de multe întrebări înainte să îți vândă fosa care-ți trebuie – asta e cea mai bună dovadă că este producător și că are experiență! Cei mai mulți din cei care îți oferă un produs sunt, de obicei, comercianți și atât!

Acesta este motivul pentru care, la noi în echipă găsești și producătorul (care știe cum să-ți facă cea mai rezistentă fosă) și tehnicianul (care știe exact cum să o proiecteze ca să funcționeze perfect și cât mai mult) și consultantul (care înainte să îți vândă produsul, te întoarce pe toate părțile în încercarea de a afla exact ce-ți trebuie ca să pleci mulțumit și să rămâi mulțumit și peste 10, 20, 30 de ani).

Vrem să-ți oferim cea mai bună fosă, la prețul cel mai bun, pe care să o poți lăsa nepoților tăi, împreună cu casa!


TOP