Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Apă de cisternă

Transportul de lichide este o ramură a transportului de mărfuri ce presupune amenajări și dispozitive speciale. Transportul de apă este un proces foarte important în cazul în care este necesară în zone unde nu există apă curentă. Pentru a avea certitudinea siguranței transportării sunt necesare cisterne de apă!

cisterne-de-apa

Pentru a alege cisterne de apă optime, de calitate și fabricate corespunzător, trebuie să fii atent la o serie de amănunte tehnice. Nu este suficient să ai un simplu recipient. Orice produs din categoria cisterne de apă trebuie:

  • să aibă forma specifică transportului de lichide;
  • să fie dotat cu dispozitive de siguranță ce pot asigura transportul de lichide în bune condiții;
  • să fie pregătit pentru a fi montat pe un mijloc de transport etc.

Certitudinea respectării tuturor normelor ce se impun în fabricarea de cisterne de apă vine din partea companiei 1st Criber România. Fiind realizate din poliesteri armați cu fibră de sticlă, toate cisternele de apă fabricate de compania noastră pot fi utilizate pentru transportul necesarului de apă potabilă sau pentru irigații, depozitarea sau transportul necesarului de apă pentru stingerea incendiilor etc.

1st Criber – Cisterne de apă de calitate recunoscută


TOP