Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Coffee 2 Go – parteneriat durabil

1st Criber vă prezintă azi un proiect nou și diferit față de cele tradiționale cu care v-am obișnuit deja. Vă prezentăm proiectul Coffee 2 Go, un proiect unic și inovativ la care am răspuns cu entuziasm și creativitate.

Conceptul „COFFEE 2 GO” a fost implementat pentru persoanele care nu își permit luxul timpului. Pentru toți ceilalți a fost creat „STAY”.

Prima locație a fost deschisă în februarie 2013 în incinta Gării de Nord. În prezent, proiectul a ajuns la un număr de 10 locații proprii și 15 în regim de franciză.

Coffee 2 Go este o rețea națională de module închise cu servire asistată. Accentuând principiul conform căruia „ambalajul vinde produsul”, forma unică de pahar de cafea a kiosk-ului a devenit un simbol atât al conceptului, cât și un avantaj competitiv. „Dacă ambalajul nu spune o poveste clar și convingător în câteva secunde, cumpărătorul nu se va opri să și-o imagineze. Imaginea generează interesul, iar calitatea îl amplifică.”, susține Vlad Timaru, fondator al Coffee 2 Go România.

Din dorința de a avea un produs unic și îndrăzneț, dar totodată unul de calitate, fondatorul Coffee 2 Go a solicitat colaborarea echipei de specialiști 1st Criber. Cu o experiență îndelungată în modelarea și execuția din PAFS a unor categorii diverse de echipamente, instalații și produse atât industriei și agriculturii, cât și activităților de agrement, 1st Criber a acceptat cu interes provocarea proiectului.

La Coffee 2 Go Piatra Neamț Centru descoperi două ingrediente secrete: pasiunea și sufletul din aroma cafelei, sufletul și pasiunea din realizarea kiosk-ului. „Afacerea din paharul de cafea” este rezultatul dăruirii și spiritului inovativ, calități ce animă și echipa 1st Criber să livreze produse de calitate, cu o durată lungă de viață.

Principala caracteristică tehnică a kiosk-ului realizat de 1st Criber este mobilitatea maximă de care acesta dispune. Produsul este mai ușor decât un produs similar din metal, de exemplu, greutatea sa finală ajungând la maxim 700 kg. Având o structură compactă, este permisă ridicarea dintr-un singur punct, facilitând astfel transportul și mutarea dintr-un loc în altul. Produsul beneficiază de proiectare și producție computerizată, ceea ce face ca formele acestuia să fie modelate 100% conform proiectului. Mai mult, kiosk-ul este impermeabil, termoizolat și ergonomic, însemnând o rezistență îndelungată în timp.

Materia primă folosită este anticorozivă, ceea ce face ca expunerea produsului la intemperii să fie inofensivă. Produsul finit trece și testul UV, fiind protejat de un înveliș protector. Datorită materialului din care este conceput și datorită rețelei de fabricație, subansamblele se îmbină perfect. În plus, forma finală este prevăzută cu canale speciale pentru scurgerea apei. În componența sa, kiosk-ul are inclusă și vată bazaltică, ceea ce îi permite conservarea temperaturii din interior (iarna – cald, vara – răcoare). Rezultatul final este pe măsura experienței, a dedicării și a spiritului inovativ de care specialiștii și meseriașii 1st Criber dau mereu dovadă.

„Paharele de cafea” supradimensionate, brevetate la OSIM, se vor găsi în fiecare oraș al țării. Produsul marca 1st Criber se poate vedea în centrul orașului Piatra Neamț, zona Tarom, unde veți avea timp să gustați din cele 24 de arome Coffee 2 Go.

„O cafea la filtru te pune pe picioare după o noapte lungă și grea. Coffee 2 Go îți oferă o cafea care s-a consumat cu plăcere și acum 20 de ani și care se va consuma în aceleași cantități și peste 20 de ani”, povestește Vlad Timaru.

Compania 1st Criber a încheiat un parteneriat de lungă durată cu fondatorii Coffee 2 Go, estimând livrarea a 20 de pahare în următorii doi ani. În prezent lucrăm la finalizarea celui de-al doilea produs și urmează să fie comandat și cel de-al treilea modul.

Cătălina Timofte, Specialist PR și Comunicare 1st Criber


TOP