Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Cresc accizele – minimalizează costurile de aprovizionare

Accizele la carburanți ar putea crește, ajungând în acest mod la nivelul din 2016, potrivit proiectului de act normativ de modificare a Codului Fiscal. Noile prețuri pentru carburanți vor intra în vigoare de la 1 septembrie 2017.

Potrivit noilor niveluri din proiectul de act normativ, accizele vor crește cu 22% pentru benzină și cu 14% pentru motorină.

Pentru a susține consumul de carburant pe teritoriul țării noastre, compania 1st Criber a conceput rezervoarele pentru distribuție carburanți (în special motorină).

rezervor carburanti

 

Bazinele de motorină cu pompă sunt fabricate 100% în România și oferă calitatea produselor de top din acest domeniu.

Rezervoarele de motorină pot fi mobile sau fixe, cu pereți dubli sau simpli, având la cerere, fie formă cilindrică, fie eliptică sau paralelipipedică. Bazinele cu perete simplu au în dotarea standard cuvă de retenție.

Rezervoarele de motorină supraterane fabricate de 1st Criber sprijină consumatorii finali de carburant în optimizarea consumurilor și minimizarea costurilor de aprovizionare. Bazinele de motorină pot fi dotate full option, respectând în totalitate cadrul normativ aplicabil în România.

1st Criber – beneficii pentru consumatorii finali de carburant!

 

sursa www.adevarul.ro

 


TOP