Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Crește performanțele sectorului zootehnic

Agricultura, cu ramurile sale principale, producția vegetală și producția animală, se dezvoltă după aceleași principii, având forme specifice de manifestare pentru fiecare sector în parte, determinate fiind de anumite particularități tehnice și economice.

Zootehnia, ca ramură de bază a agriculturii moderne, constituie o prioritate strategică pentru dezvoltarea unei agriculturi susținute și de durată. Pentru a menține un ritm ascendent în dezvoltarea acestui sector este necesară o investiție constantă în creșterea performanțelor de producție.

sisteme-agricultura-1st-criber-romania

1st Criber sprijină fermierii în optimizarea proceselor de producție, punând la dispoziție o gamă largă de produse agricole menite să eficientizeze munca și să asigure o productivitate sporită zilnică. Pentru o investiție susținută a sectorului zootehnic, am pus la dispoziția fermierilor silozuri pentru depozitarea cerealelor și a furajelor necesare hrănirii animalelor, rezervoare eliptice pentru necesarul de apă pentru animale sau pentru irigații, rezervoare cilindrice modulare pentru dejecțiile animale, adăposturi pentru animale S și XXL, adăpători, vane dezinfecție și chiar roabe.

Silozurile 1st Criber sunt un instrument util și ușor de folosit de către fermieri și agricultori. Datorită depozitării pe verticală, silozurile valorifică la maxim spațiul disponibil, păstrând calitatea cerealelor un timp îndelungat. Datorită materialului din care sunt fabricate au o durată de viață de minim 50 de ani, nu necesită dezinfecție și sunt rezistente la radiațiile ultraviolete.

silozi-cereale-pafs-1st-criber

Cisternele eliptice utile pentru asigurarea necesarului de apă destinat animalelor și rezervoarele cilindrice modulare pentru dejecții sunt fabricate din P.A.F.S., ceea ce face ca manevrabilitatea lor să fie foarte ușoară, datorită greutății reduse. Rezervoarele eliptice mai pot fi utilizate în aplicații precum: transportului necesar de apă sau pentru irigații, transportului lichidelor alimentare și nealimentare pe autovehicule, utilaje agricole sau în alte aplicații necesare fermierului.

rezervor-paralelipipedic-agricultura-1st-criber

Adăposturile pentru animale de tip iglu se pretează utilizării în cazul animalelor de dimensiuni mici, cum ar fi: viței, oi, capre etc. Iglu-urile 1st Criber pot fi de dimensiuni mici sau mari (S, XXL), pentru unul sau mai multe animale, cu amplasare mono-box sau în baterii.

adapost-animale-tip-iglu-XXL-1st-criber

Investițiile reprezintă cheia prin care fermele pot rezista și se pot dezvolta pe piață. Compania 1st Criber investește permanent în dezvoltarea echipamentelor agricole pentru a oferi fermierilor o gamă vastă de produse optimizate.

1st Criber – susținem împreună dezvoltarea continuă a sectorului zootehnic.


TOP