Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Criber LOTCA – pentru pasiunea pescarilor

Expoziţia de ambarcaţiuni Criber Nautics 2015 este în plină desfăşurare în Port Bicaz, lacul Izvorul Muntelui – Bicaz, România. Ambarcaţiunile expuse sunt zilnic apreciate de vizitatori, cunoscători ai domeniului nautic sau doar curioşi de noutăţile acestui domeniu.

În acest week-end am avut ocazia de a discuta cu un pasionat de pescuit, un frecvent vizitator al Deltei Dunării. Acesta ne spunea că este interesat de ambarcaţiunile de pescuit şi că puţine firme din România au reuşit în ultimii 20 de ani să construiască ambarcaţiuni la standardele pe care le-a observat în cazul celor fabricate de Criber Nautics.

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=tFWXYWoyE2g”][/vc_column][/vc_row]

Foarte bună această idee. Felicitări companiei dumneavoastră pentru abordarea ambarcaţiunilor din perspectiva calităţii. Îmi place foarte mult LOTCA realizată de dumneavoastră. Am avut ocazia să navighez cu ea aici pe lacul Bicaz şi sunt sigur că în scurt timp voi fi posesorul uneia. În plus, abia aştept tragerea la sorţi a tombolei organizată de compania dumneavoastră cu această ocazie. Felicitări Criber Nautics!” ne-a transmis domnul Doru Marian din Bacău.

Cuvintele sale ne-au încurajat şi ne-au oferit suportul lucrului bine făcut. Expoziţia Criber Nautics este deschisă până în 30 august 2015. Pe lângă toate modelele expuse în cadrul evenimentului, puteţi să vă înscrieţi în tombola cu premii surpriză din domeniul nautic ce va avea tragerea la sorţi luni 31 august 2015. Deasemena, în cadrul expoziţiei aveţi posibilitatea de a primi vouchere ce vă oferă posibilitatea achiziţiei de ambarcaţiuni la preţuri ce beneficiază de importante discount-uri. Vă aşteptăm la Bicaz – lacul Izvorul Muntelui, port Bicaz.

Bărcile Criber Nautics – Detalii şi pasiune!


TOP