fbpx


Criber Nautics a trezit pasiuni

UPDATE: Lista câștigătorilor Tombolei Criber Nautics 2015 a fost afișată. Detalii aici.

Expoziția Criber Nautics a ajuns la finalul celor două săptămâni în care am stat de vorbă cu foarte mulți pasionați de ambarcațiuni. Apogeul discuțiilor a fost atins în ultima zi. Pe 30 august 2015 DELPHIN 5.5 a fost locul ideal pentru o amintire de neuitat în ceea ce-i privește pe doi tineri din zona Bicazului. Aceștia au fost încântați să își înceapă viața în doi gândindu-se la acest model de ambarcațiune ideală pentru familia numeroasă pe care doresc să o creeze. Le mulțumim pentru vizită.

criber-nautics-pasiuni

Mulțumim și tuturor celor ce ne-au trecut pragul și în mod cu totul special, mulțumim vizitatorilor care au devenit clienți Criber Nautics.

Majoritatea ambarcațiunilor expuse vor pleca în aproape toate colțurile țării. Cuvintele celor ce au ales modele din gama produsă de noi au fost doar cuvinte de laudă. Felicitări pentru alegerea făcută!

Și pentru că totul are un final, astăzi 31 august, vom încheia oficial expoziția noastră cu tragerea la sorți a câștigătorilor tombolei Criber Nautics. Avem foarte mulți înscriși care își doresc să fie câștigători.

Rezultatele vor fi publicate pe www.cribernautics.ro. Mult succes!

Bărcile Criber Nautics – Detalii și pasiune

 

Articol publicat la data de: 31.08.2015