Criber Nautics – pasiune și detalii la preț de producător

  Mai sunt 3 zile din expoziţia Criber Nautics. Ultimul week-end al acestui eveniment se anunţă unul prielnic plimbărilor. De aceea, reînnoim invitaţia de a ne trece pragul în Bicaz, zona lacul Izvorul Muntelui, Port Bicaz, judeţul Neamţ.

  expozitie-barci-criber-nautics

  Succesul înregistrat de acţiunea noastră nu s-a lăsat aşteptat. Pe lângă toate cuvintele de susţinere şi apreciere din partea vizitatorilor, am avut parte şi de foarte multe persoane direct interesate de ambarcaţiunile Criber Nautics. Persoanele care au primit informările noastre sau care au aflat întâmplător despre acest eveniment au sosit la Bicaz pentru a intra în contact direct cu ambarcaţiunea dorită. Vă mulţumim pentru susţinere şi pentru deschiderea spre dialogul constructiv al pasionaţilor de bărci. Foarte mulți din cei ce ne-au abordat au susţinut că este o ocazie deosebită să stai de vorbă cu producătorul ambarcaţiunilor expuse. De cele mai multe ori te poţi întâlni doar cu cel care comercializează produsele. În cazul Criber Nautics specialiştii care susţin fabricarea de produse de calitate în România sunt în contact direct cu toţi cei care doresc informaţii şi consultanţă de specialitate.

  Acest week-end mai reprezintă şi ultima sută de metri a înscrierilor la tombola noastră. Premiile vor fi atribuite prin tragere la sorţi luni 31 august 2015. Lista câştigătorilor va fi afişată pe www.cribernautics.ro. În plus, vă aşteptăm şi pentru întâlnirea cu vedetele Criber Nautics şi preţurile speciale pentru acestea:

  Delphin 5.5 – 4116 euro+tva, fără motor

  delphin-5.5

  Delphin 5.0 – 3060 euro+tva, fără motor

  delphin5

  Arrow – 2000 euro+tva, fără motor

  criber-nautics

  Lotca – 983 euro+tva, fără motor, fără accesorii

  lotca

  Joy – 480 euro+tva, fără motor, fără accesorii

  barca-joy-bicaz

  Canoe – 425+tva, fără accesorii

  canoe

  Tiny – 389+tva, fără accesorii

  barca-tiny-bicaz

  Hai să vorbim despre ambarcaţiuni!

  Bărcile Criber Nautics – Detalii şi pasiune

  Lasă un comentariu:

  Distribuie acest articol.

  Distribuie acest articol prietenilor și cunoscuților tăi.