Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Criber Nautics – pasiune și detalii la preț de producător

Mai sunt 3 zile din expoziţia Criber Nautics. Ultimul week-end al acestui eveniment se anunţă unul prielnic plimbărilor. De aceea, reînnoim invitaţia de a ne trece pragul în Bicaz, zona lacul Izvorul Muntelui, Port Bicaz, judeţul Neamţ.

expozitie-barci-criber-nautics

Succesul înregistrat de acţiunea noastră nu s-a lăsat aşteptat. Pe lângă toate cuvintele de susţinere şi apreciere din partea vizitatorilor, am avut parte şi de foarte multe persoane direct interesate de ambarcaţiunile Criber Nautics. Persoanele care au primit informările noastre sau care au aflat întâmplător despre acest eveniment au sosit la Bicaz pentru a intra în contact direct cu ambarcaţiunea dorită. Vă mulţumim pentru susţinere şi pentru deschiderea spre dialogul constructiv al pasionaţilor de bărci. Foarte mulți din cei ce ne-au abordat au susţinut că este o ocazie deosebită să stai de vorbă cu producătorul ambarcaţiunilor expuse. De cele mai multe ori te poţi întâlni doar cu cel care comercializează produsele. În cazul Criber Nautics specialiştii care susţin fabricarea de produse de calitate în România sunt în contact direct cu toţi cei care doresc informaţii şi consultanţă de specialitate.

Acest week-end mai reprezintă şi ultima sută de metri a înscrierilor la tombola noastră. Premiile vor fi atribuite prin tragere la sorţi luni 31 august 2015. Lista câştigătorilor va fi afişată pe www.cribernautics.ro. În plus, vă aşteptăm şi pentru întâlnirea cu vedetele Criber Nautics şi preţurile speciale pentru acestea:

Delphin 5.5 – 4116 euro+tva, fără motor

delphin-5.5

Delphin 5.0 – 3060 euro+tva, fără motor

delphin5

Arrow – 2000 euro+tva, fără motor

criber-nautics

Lotca – 983 euro+tva, fără motor, fără accesorii

lotca

Joy – 480 euro+tva, fără motor, fără accesorii

barca-joy-bicaz

Canoe – 425+tva, fără accesorii

canoe

Tiny – 389+tva, fără accesorii

barca-tiny-bicaz

*Prețurile sunt valabile doar pe perioada expoziției.

Bărcile Criber Nautics – Detalii şi pasiune


TOP