Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Din 1998… 1st Criber

În luna august, 1st Criber sărbătorește 20 de ani de activitate, 20 de ani în care ne-am dezvoltat continuu, devenind un important jucător pe piaţa echipamentelor pentru epurarea apelor menajere, stocarea lichidelor de orice tip, sistemelor destinate agriculturii şi  ambarcaţiunilor de agrement.

Mulțumim tuturor clienților, furnizorilor, angajaților și colaboratorilor pentru încrederea acordată. La mulți ani, împreună!

Vă invităm să vizualizați evoluția în timp a companiei 1st Criber:

Dacă înoți și nu vezi spre ce, parcă rămâi fără speranță. Trebuie să vezi ceva. Așa e și în dorința de dezvoltare. De aceea suntem la a patra fabrică. Prima era la tata acasă, când din primii bani câștigați am făcut o copertină. După aceea s-a ivit oportunitatea ca la Pângărați un vecin să vândă o magazie, și am luat-o. Am început să producem acolo, dar hala era mică și nu mai încăpeam. Am vrut să ne ridicăm pe verticală, dar arhitectural era imposibil. Apoi, aveam un teren cu trifoi, pe care îl tot coseam cu tata, unde, cu un arhitect, am proiectat o hală nouă. Într-un an de zile am crescut, am început alt ciclu. Trec 8 ani de zile și nu mai încăpeam nici în hala albastră. Am chemat iar arhitectul, să mai facem un etaj, dar concluzia lui a fost că nu se poate, trebuie să căutăm altă locație. Asta m-a determinat ca a doua săptămână să caut alt loc. Și am ajuns la Săvinești. Și uită-ne acum aici, unde sunt sigur că în vreo 10 ani nu vom mai încăpea nici în hala asta. Dar nu-i nimic… deja am pus ochii pe un teren, povestește cu nostalgie și entuziasm, Cristian Berbece, CEO și fondator 1st Criber.

1st Criber – Împreună scriem istorie!


TOP