Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Doamnele și pescuitul

Un studiu recent al cercetătorilor americani arată că peste 60 de milioane de femei din America de Nord merg la pescuit cel puţin o dată pe lună. Această activitate este ideală pentru a te menţine în formă, deoarece majoritatea locurilor naturale în care poţi practica pescuitul necesită mişcare pentru a le vizita, ceea ce stabilizează ritmul cardiac. Este de preferat ca locaţiile în care mergeţi să pescuiţi să fie unele sălbatice în care puteţi să ajungeţi doar cu bicicleta sau pe jos. Potrivit mărturiilor celor care abordează activităţi de acest gen, pescuitul reduce stresul. Simpla prezenţă pe malul unei ape are un efect de relaxare şi elimină frustrările acumulate.

pescuitul-doamne

Dacă tot știm aceste lucruri, domnii ar trebui să ne contacteze. Un cadou perfect pentru relaxare este o barcă de pescuit și agrement produsă de 1st Criber. Fie că discutăm despre Lotcă sau Delphin, ambarcaţiunile 1st Criber sunt rezultatul îmbinării detaliilor cu pasiunea. În plus, având o vastă experienţă în fabricarea produselor din poliesteri armaţi cu fibră de sticlă, ambarcaţiunile fabricate de noi beneficiază de preţuri de producător şi de calitate recunoscută de organismul de certificare  TUV Nord .

Contactează specialistul 1st Criber!  Mai multe amănunte despre ambarcaţiunile noastre descoperiţi aici.

Bărcile 1st Criber – Detalii și Pasiune


TOP