Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Echipamente care nu ar trebui să lipsească din curtea fermierului

  • 21 aprilie 2020 - AGRO

Progresul tehnologic este prezent în orice domeniu, iar echipamentele AGRO nu fac excepție de la regulă. Evoluția tehnologică oferă fermierului acces la o serie de echipamente extrem de utile, menite să îi ușureze munca și să îi asigure o productivitate sporită în muncile zilnice. Fie că vorbim de fermele zootehnice, fermele piscicole sau de alte activități agricole, investiția în utilaje performante ar trebui să reprezinte o prioritate. Chiar dacă o parte din aceste unelte implică o investiție consistentă, valoarea lor se va vedea prin creșterea productivității, iar suma investită se va amortiza rapid.

echipamente-agricultura-1st-criber

Compania 1st Criber oferă o gamă diversificată de echipamente destinate domeniului agro. Experiența acumulată de-a lungul anilor a dus la crearea unei game de produse agro calitative și de durată, pentru fermele unde optimizarea spațiului de producție este un factor  important.

În domeniul zootehnic trebuie asigurate cele mai bune condiții calitative pentru a avea animale sănătoase. Catalogul de produse destinate acestui tip de activitate cuprinde produse precum: silozuri, rezervoare eliptice, rezervoare cilindrice modulare, adăposturi pentru animale tip iglu, adăpători, vane dezinfecție, roabe și altele.

silozuri-furaje-1st-criber

rezervoare-piscicultura-1st-criber

adaposturi-animale-1st-criber

Pentru domeniul piscicol punem la dispoziția fermierului echipamente precum: silozuri, vase piscicole, troacă incubație, roabe pentru transport, hidrobioane, ambarcațiuni.

cuve-pisicicole-1st-criber

roaba-agricola-1st-criber

Adresate specialiștilor din această zonă profesională, produsele gamei agro marca 1st Criber definesc soluția viabilă pentru aplicarea celor mai productive strategii. Un mare avantaj al acestor produse este oferit de faptul că pot fi proiectate și fabricate conform cerințelor fiecărui fermier. În plus, beneficiază de preț cu adevărat de producător.

1st Criber – soluții viabile pentru fermieri!


TOP