fbpx


Echipează-te din timp pentru sezonul de pescuit!

Lotca este ambarcațiunea care echipează visul oricărui pescar pasionat. Compania Criber Nautics aduce pe piața din România cele mai competitive ambarcațiuni fabricate din poliesteri armați cu fibră de sticlă. Experiența și pasiunea specialiștilor de care dispune compania în acest domeniu, reușește să mențină calitatea produselor în topul alegerilor iubitorilor de pescuit.

barci-pescuit

Da! La Piatra Neamț se fac bărci!” este sloganul pentru care compania este cunoscută în București, locul în care bărcile Criber Nautics și-au etalat frumusețea și calitatea pentru trei ediții ale Salonului Nautic de la Romexpo, și în importantele orașe cu potențial turistic pe apă, precum Constanța, Tulcea sau Orșova.

barca-pafs

Lotca din fibră de sticlă a fost concepută pentru agrement, turism nautic, pescuit și vânătoare. Este o ambarcațiune cu pupa oglindă, cu fund plat și prova degajată. Fundul are o chilă în planul diametral și una în fiecare bord, fapt care îi conferă o bună ținută de mers și o bună  rigidizare a carenei. Forma bărcii asigură o rezistență minimă la înaintare și o bună stabilitate ceea ce o face ideală pentru pescuit. Capacitatea maximă de încărcare este de 665 kg și poate transporta un număr de șase persoane, îndeplinind cu succes toate atribuțiile de lotcă pescărească.

barca-fibra-sticla

Criber Nautics vine în întâmpinarea adevăraților pasionați de pescuit cu lotca de vânzare la un preț imbatabil. Dacă vrei să te pregătești din timp ca să stai fără griji pentru următorul sezon de pescuit, achiziționează lotca la preț redus direct de la producător. Plătești doar 1175 euro, iar de banii economisiți până la 2010 euro (preț vechi) îți poți cumpăra accesoriile dorite pentru pește.

Comandă acum barca la preț redus pentru a avea echipamentul complet la începutul sezonului 2020!
 
Contactează consultanții Criber Nautics:
 
Telefon: 0233 280 300
Email: office@cribernautics.ro
 
Da! La Piatra Neamț se fac bărci!
 
Mai multe detalii despre LOTCA: aici.
Drive test: aici.

*Prețul include TVA. Nu include accesoriile opționale: vâsle, furcheți/strapazane sau veste!

Articol publicat la data de: 23.10.2019