Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Economisește 80% din costul utilităților cu sistemele de tratare a apei

Tot mai multe companii aleg să investească în implementarea unor soluții de tratare a apei. Beneficiile aduse de implementarea unui astfel de sistem devin vizibile încă din prima lună de utilizare, ajungând la un procent de costuri cu 80% mai redus, atât la facturile de utilități (apă, gaz), cât și la costurile de întreținere.

Sistemele bine concepute de tratare a apei aduc o perioadă de amortizare de 6-24 luni și economii obținute pe termen scurt, mediu și lung.

Alege și tu să faci o investiție profitabilă pentru compania ta! Alege sistemul optim de tratare a apei pentru afacerea ta, care îți va reduce costurile în mod real.

daf

 

1st Criber oferă soluții pentru epurarea apelor uzate industriale ce conțin solide, materii în suspensie, grăsimi, încărcări organice, uleiuri, azot, hidrocarburi etc. Pentru aceste situații deosebite,  cu o experiență vastă în producerea sistemelor de epurare, compania 1st Criber folosește o abordare diferită ce se materializează în soluții eficiente și inovatoare: proiectarea, producerea, implementarea și mentenanța unităților de flotație cu aer dizolvat (D.A.F).

1st Criber – soluții economice de epurare e apelor uzate industriale!

sursa: Mediafax


TOP