Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Fii legal! Optează pentru reversarea responsabilă a apelor uzate

Conform legislației europene, orice platformă industrială, fabrică, parcare auto, autostradă, zonă cu transport auto etc. trebuie să fie dotată cu un separator de hidrocarburi, acesta având un rol decisiv asupra calității apei la reversarea în natură.

separator hidrocarburi

 

1st Criber produce sisteme care permit separarea și stocarea de lichide ușoare (motorină, benzină, uleiuri și alte produse petroliere) din apele uzate și care îndeplinesc standardele europene obținând reținerea lichidelor ușoare de până la 5 mg/l, fiind echipate cu filtru coalescent.

Separatoarele de hidrocarburi sunt clasificate astfel: separatoare de hidrocarburi cu filtru coalescent (clasa 1) și separatoare de hidrocarburi gravitaționale, fără filtru coalescent (clasa 2). Compania 1st Criber vă oferă în plus separatoare de hidrocarburi cu filtru coalescent, de capacitate redusă, medie sau mare, cu sau fără bypass.

1st Criber – epurare cu adevărat!


TOP