Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Impas sau provocare?

Cu o gamă variată de volume și dimensiuni, rezervoarele subterane 1st Criber sunt folosite pentru stocarea mediilor lichide, la adâncimi de 0.4 m, 0.6 m, 0.8 m, 1 m sau chiar mai mari.

Există, însă, situații speciale în care nevoia clientului necesită soluționări deosebite. Pentru astfel de situații am proiectat rezervorul subteran de 115 mc, pe cel cu racordurile dispuse transversal sau rezervorul subteran pentru motorină și CLU.

La 1st Criber căutăm soluția cea mai bună pentru proiectul tău. În cei peste 18 ani de experiență în domeniu, am creat soluții pentru situații extreme.

Ți-am pus la dispoziție posibilitatea de a achiziționa un sistem de rezervoare marca 1st Criber, ce îți conferă certitudinea realizării sistemului în conformitate de 100% cu proiectul tău.

Ne-am depășit limitele și am creat pentru tine rezervorul cilindric subteran de 115 mc. Mai mult, am făcut posibilă montarea acestuia la o adâncime foarte mare, de 3m.

Ți-am promis avantajul de a avea racordurile conform cerințelor aplicației, așa că specialiștii noștri au răspuns provocării tale și au proiectat rezervorul subteran cu racordurile montate prin cilindru.

rezervor subteran

Datorită provocărilor tale am reușit să transformăm aplicațiile unui rezervor suprateran, în aplicațiile unui rezervor subteran. Mulțumită ție avem acum în portofoliul nostru rezervorul subteran pentru motorină și CLU, cu capacități mari, de 40-50 mc.

Impasul tău… provocarea noastră!

1st Criber – calitate, creativitate, ingeniozitate!


TOP