Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Importanța colectării apei de ploaie

Apa de ploaie este o resursă potențială importantă care poate satisface nevoile de apă. Adesea se întâmplă să nu existe o alimentare cu apă centralizată, iar obținerea apei din subteran poate fi dificilă sau costisitoare, ori această apă poate fi de o calitate inferioară. Sistemele de recoltare a apei pluviale rezolvă această problemă. În multe locuri din lume, cum ar fi Australia sau țările mediteraneene, apa pluvială este folosită în mod tradițional ca principală sursă de alimentare cu apă. În alte locuri, această abordare este extravagantă, iar oamenii o iau ca pe ceva negativ. Dorința companiei 1st Criber este să depășească aceste stereotipuri.

Stochează apa de ploaie inteligent

Fructificarea apei de ploaie înseamnă colectarea și stocarea acesteia pentru a putea fi reutilizată mai târziu într-un mod constructiv. Apa de ploaie poate fi colectată de pe râuri sau acoperișuri. În multe locuri, apa colectată este redirecționată către un puț, un rezervor de percolare sau prin alte metode. Utilizarea sa include rezerva de apă pentru grădini, animale, irigații, uz casnic cu tratament adecvat, apă caldă menajeră pentru locuințe etc.

rezervor-colectare-apa-ploaie-criber-rain

Ce este sistemul Criber RAIN?

Sistemul Criber RAIN este special conceput pentru colectarea și stocarea apei pluviale. Spre exemplu, apa de ploaie este direcționată către rezervorul de colectare și apoi este filtrată printr-o sită din inox instalată la intrare.

automatizare-sita-inox-criber-rain-rezervor-apa-ploaie

Avantajele acestui sistem sunt evidente, deoarece, oferă economie la apa de băut datorită montajului subteran, spațiul este economisit, vei avea întotdeauna o rezervă de apă pe care o poți folosi în alte scopuri casnice, iar la achiziționare poți opta pentru accesorii suplimentare, cum ar fi pompa submersibilă, hidrofor, sistem de atenționare pentru recipient plin sau gol, sistem de comandă și control etc.

1st Criber – Reutilizează apa oferită de natură într-un mod responsabil și ecologic.


TOP