Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Impozit suplimentar

Fiecare produs folosit pentru a proteja culturile ar putea fi impozitat suplimentar cu 2%, se arată într-un comunicat al Ministerului Mediului.

Reprezintă o dublă taxare, substanţele active sunt deja taxate cu 2% din preţul de achiziţie, când intră în compoziţia produselor de protecţie a plantelor, a preparatelor. Ele mai sunt taxate cu 2%, într-un final preţul acesta se va regăsi la fermier” a declarat Carmen Botez, reprezentantul Asociaţiei Industriei de Protecţia a Plantelor din România.

Producătorii vor fi forţaţi să majoreze astfel preţurile pentru a recupera taxa prevăzută într-o ordonanţă a Ministerului Mediului, aflată acum în dezbatere publică.

irigatii-agricultura

Sursa: www.agroazi.ro

Susţinerea agriculturii româneşti presupune investiţii substanţiale. Este de dorit ca dezvoltarea acestui domeniu să se materializeze astfel încât principala sursă de susţinere a proiectelor agricole să nu mai fie mărirea taxelor. Pentru rezultate concrete, agricultura românească are nevoie de suport industrial.

Pornind de la acest concept, compania 1st Criber România proiectează şi dezvoltă soluţii agro marcate de calitatea europeană, dar şi de organismul pentru certificarea calităţii TUV Nord. Gamele de produse dedicate acestui domeniu sunt materializate în silozuri, adăpători pentru animale, dispozitive pentru piscicultură etc. Pentru a accesa mai multe informaţii despre acestea, consultaţi pagina dedicată.

1st Criber – Susţinem agricultura românescă.


TOP