Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

În ce condiții bazinul vidanjabil este soluția eficientă

Dacă ai în plan să te muți într-o zonă fără canalizare sau dacă locuiești deja, însă acum te-ai gândit să soluționezi această lipsă, atunci cu siguranță ești în căutarea unei fose septice ecologice. Dar ești sigur 100% că aceasta este soluția ideală pentru tine?

Bazin vidajabil 20mc

Tu știi la ce distanță se află pânza freatică de suprafață? Trebuie să știi că această întrebare este una esențială pentru noi. Dacă pânza freatică din zona în care locuiești se află foarte aproape de suprafață, află că optarea pentru o fosă septică s-ar putea să nu fie cea mai bună soluție. Deși fosa septică este cea mai performantă soluție pentru deversarea apei menajere provenită de la  locuințele rezidențiale ce nu dispun de un sistem centralizat de canalizare, în această situație nu este tocmai recomandată. Dacă ați opta pentru această soluție, deversarea apei menajere s-ar infiltra în pânza freatică, creând astfel neplăceri.

În astfel de condiții, specialiștii 1st Criber recomandă instalarea unui bazin vidanjabil. Diferența? Bazinul vidanjabil colectează apele menajere fără a se mai produce deversarea, aceasta realizându-se prin vidanjări periodice.

Deversarea responsabilă într-un bazin vidanjabil ajută procesele naturale să se desfășoare într-un ritm normal.

În zona ta la ce distanță față de suprafață este pânza freatică?

1st Criber – soluții inteligente pentru situații problematice!


TOP