Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

În fiecare an, iarna ne ia prin surprindere!

zapada-din-japonia Cum ar fi dacă ai surprinde-o tu de data asta?
An de an, cei care se ocupă de deszăpezire sunt luați prin surprindere de venirea iernii, a zăpezilor și a înghețului. Mai mult, Compania Națională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR) nu a primit nicio ofertă la licitaţia organizată pentru cumpărarea de sare pentru deszăpezire în şase din cele şapte direcţii regionale, deşi România este un mare exportator de sare, în timp ce pentru clorură de calciu, o substanţă folosită la deszăpezire atunci când se înregistrează temperaturi foarte joase, au fost zero oferte pentru trei din cele şapte direcţii regionale. (sursa: www.news.ro )

Anul ăsta schimbă regula: fii pregătit pentru venirea ei!

Unul dintre motivele pentru această problemă este și lipsa spațiului de depozitare și lipsa instalațiilor care să poată pastra calitatea substanțelor . Pentru 1st Criber, această problemă a fost o provocare. Soluția oferită de noi sunt rezervoarele 1st Criber, concepute și fabricate special pentru acest scop, în care se pot stoca tot felul de soluții pentru dezgheț și deszăpezire, indiferent de concentrația acestora


TOP