Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

ISU poate închide localurile!

Pompierii de la Inspecţia de prevenire au făcut, vreme de 6 luni, controale la unităţile de turism şi de agrement (pensiuni, moteluri, cluburi şi discoteci), ocazie cu cu care au descoperit că, în multe situaţii, înlăturarea oricăror cauze de incendiu este ultima preocupare a administratorilor, deși amenzile pot ajunge pana la 100.000 lei.

Și în acest sens, preşedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri 16 martie, legea de aprobare a OUG care prevede că ISU poate închide localurile în care constată încălcarea reglementărilor privind siguranţa la incendiu. Atribuţiile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au fost extinse în sensul că inspectorii ISU pot sigila construcţiile şi amenajările operatorului economic în punctul de lucru în care constată încălcarea reglementărilor privind siguranţa la incendiu.

pompieri

“Potrivit legislaţiei în vigoare până la data prezentei reglementări, ISU putea dispune doar oprirea funcţionării ori utilizării contrucţiilor sau amenajărilor, ceea ce nu era de natură să garanteze încetarea de fapt a funcţionării. De asemenea, în scopul creşterii nivelului de securitate la incendiu, Guvernul a stabilit o serie de criterii cumulative pe baza cărora se poate dispune oprirea funcţionării ori utilizării clădirilor şi spaţiilor amenajate în clădiri, cu aria de desfăşurare mai mare de 200 mp, având destinaţia de comerţ, cultură şi turism.”

 

FII LEGAL! Alege o soluție antiincendiu 1st Criber! REZERVOR DE APĂ INCENDIU

 

Compania 1st Criber deține toate informațiile necesare pentru a putea oferi cele mai competitive, rezistente și longevive rezervoare apă incendiu. Specialiștii noștri oferă cele mai bune soluții adaptate spațiului, necesarului legal de apă în funcție de obiectiv și timpului de reacție cât mai rapid în caz de incendiu.

rezerva-incendiu-pensiuni

AVANTAJE:

  • nu se corodează;
  • fără costuri de întreținere;
  • posibilitatea fabricării cu pereți dubli;
  • posibilitatea compartimentarii interioare;
  • se pot automatiza;
  • strat de protecție specială cu fibră C (la interior);
  • racorduri conform cerințelor;
  • bride pentru ridicare cu macaraua;
  • greutate redusă (față de cele din beton/metal), transport și montaj facil.

Pentru informaţii suplimentare, vă stăm la dispoziție la: vanzari@cribernet.ro sau 0751041411


TOP