Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Joy & Tiny – ideale pentru pescarii amatori

Ultimul week-end aflat sub semnătura Criber Nautics 2015 este foarte aproape. Zilele acestea am stat de vorbă cu mai mulți pescari ce ne-au vizitat în port Bicaz. Mulţi dintre aceştia ne-au spus că sunt interesaţi de ambarcaţiuni mici, ieftine, uşor de transportat şi depozitat. Recomandarea firească a fost JOY şi TINY.

barca-joy-bicaz

Ambarcațiune JOY – Criber Nautics

Unul din punctele forte care a impresionat este nescufundabilitatea asigurată de chesoanele etanşe. Preţurile de achiziţie sunt mai mult decât încântătoare: JOY – 480 euro+tva, fără motor şi fără accesorii, TINY – 389 euro+tva, fără accesorii. Preţurile sunt valabile pe toată perioada expoziţiei, mai exact până în data de 30 august. De la ambarcaţiunile amintite până la poveştile pescărești nu a fost decât un pas. Aşa am aflat mai multe secrete despre momeli, tipuri de noduri şi diverse alte proceduri pescăreşti.

barca-tiny-bicaz

Ambarcațiune TINY – Criber Nautics

În rândul pescarilor amatori, cele două ambarcaţiuni au trezit adevărate pasiuni şi au reuşit să determine foarte multe aprecieri.

Mai sunt puţine zile din expoziţia Criber Nautics 2015. Te aşteptăm în continuare în aceeaşi locaţie din zona lacului Izvorul Muntelui, port Bicaz, judeţul Neamţ. Vino să vorbim despre ambarcaţiuni.

Bărcile Criber Nautics – Detalii şi pasiune


TOP