Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

La 1st Criber gândim cu doi pași înainte

Cere din timp soluția personalizată pentru valorificarea spațiului necesar depozitării furajelor, cerealelor și a porumbului. Alături de terenul agricol și de utilajele de ultimă generație, silozul reprezintă investiția cea mai importantă pe termen lung în orice fermă.

Silozul oferă avantaje clare față de o magazie. În primul rând, produsele agricole recoltate sunt depozitate în siguranță față de dăunători. Mai mult, se poate încărca și descărca o cantitate mare de cereale, fără a pierde din calitatea sau cantitatea produsului depozitat. Însă cel mai important avantaj rămâne faptul că fermierul poate vinde doar atunci când are nevoie.

siloz 1st Criber

 

Silozurile 1st Criber reprezintă instrumentul de lucru util și ușor de folosit pe care îl căutai. Cu ajutorul acestui instrument vei reuși să faci economie de spațiu, fiind dispus pe verticală. Tot odată, vei păstra calitatea cerealelor, a furajelor și a porumbului o perioadă îndelungată.

Datorită materialului compozit, rețetei personalizate și a procedeului de fabricație, silozurile 1st Criber au o durată de viață prelungită. Îți oferim minim 50 de ani fără coroziune și fără rugină. Pentru că nu necesită dezinfecție, costurile de mentenanță sunt minime, curățarea făcându-se foarte ușor. Greutatea redusă a produsului oferă flexibilitate în amplasare. În plus, datorită topcoat-urilor folosite, silozurile au protecție împotriva radiațiilor UV și sunt rezistente la temperaturile extreme. În plus, termenul de execuție este unul foarte mic, montajul fiind făcut din fabrică – monobloc.

1st Criber – Susține agricultura în România!


TOP