Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

La Piatra Neamț fabricăm bărci!

Da, la Piatra Neamț se fac bărci! Specialiștii 1st Criber s-au hotărât să creeze un produs din pasiune, pentru pasionați. De aici, a luat naștere Criber Nautics powered by 1st Criber.

collage

Fabricăm ambarcațiuni pentru pasiuni diverse: bărci destinate agrementului și turismului nautic, pescuitului și vânătorii pentru categoria „C” de proiectare,  ambarcațiuni destinate agrementului și turismului nautic pentru categoria „D” de proiectare, pentru pescuit profesionist sau pescuit sportiv.

Canoea Criber Nautics a fost apreciată de prietenii noștri de la Neokoolt, în proiectul intitulat generic Pe urmele plutașilor, proiect ce a avut ca scop culegerea de mărturii a celor ce au fost implicați, cu ani în urmă, în dezvoltarea acestei meserii. Fiind o ambarcațiune ușoară, rezistentă și fiabilă, a străbătut cu excelență sutele de kilometri și a fost sprijinul principal în realizarea acestui moment istoric.

collage1

Fabricate din poliesteri armați cu fibră de sticlă și cu o atenție deosebită acordată detaliilor în finisaje, oricare dintre ambarcațiunile Criber Nautics poate deveni sprijinul tău de nădejde în realizarea momentelor de neuitat din viața ta. Fie că îți place să te relaxezi la pescuit, la vânătoare sau pur și simplu să navighezi pe ape, ambarcațiunile Delphin 5.5, Delphin 5.0, Arrow, Lotca, Joy, Tiny sau Canoe, te așteaptă să le încerci.

Criber Nautics – din pasiune pentru pasionați!


TOP