Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Ministerul Mediului dă bani primăriilor ca să construiască sisteme mici de canalizare și de epurare a apelor.

Ministerul mediului si al padurlor

48 milioane de euro este bugetul proiectului „Controlul Integrat al Poluării cu Nutrienți 2016-2022”, care are ca scop diminuarea poluării cu nitrați și nitriți.
Banii pot fi accesați de primării, iar fermierii ar putea fi scutiți de sancțiunile APIA sau de problemele pe care le au la accesarea fondurilor europene.

1st Criber susține această campanie a Guvernului de a opri poluarea cu nitrați și nitriți, pe domeniul de intervenție DI 3 Canalizarea și epurarea apelor uzate, fabricând produse ce reprezintă soluţia optimă pentru epurarea apelor menajere evacuate. Fie că vorbim de cazul unei localităţi = stațiile de epurare METROPOLIS, de întreprinzători (ferme, unitați de învățământ, spitale, pensiuni etc) = staţiile de epurare FULL CONTROL SBR, sau de locuințe individuale, staţiile de epurare 1st Criber asigură o eficienţă de 99% în purificarea apelor menajere.
Aceste sisteme oferă un important avantaj: toți parametrii procesului de epurare pot fi controlați, reglați și ajustați individual, pentru a asigura o calitate cât mai bună a efluentului. În urma acestui proces, apa epurată poate fi deversată în efluenți naturali.

Suntem pregătiți să răspundem tuturor întrebărilor, sigur avem soluția optimă pentru tine !
Primești GRATUIT proiectul produsului tău, personalizat conform cerințelor tale.
Detalii produse!
Date despre proiectul „Controlul Integrat al Poluării cu Nutrienți 2016-2022”, beneficiari eligibili cât și despre ghidul solicitantului găsești aici.


TOP