Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Norocul Nautic – tombolă cu premii surpriză

Suntem aproape de mijlocul perioadei dedicate expoziţiei de ambarcaţiuni Criber Nautics. Vremea nu a fost foarte prietenoasă în aceste zile, dar vizitatorii au ignorat aspectele meteorologice şi au dorit să afle lucruri interesante despre ambarcaţiunile fabricate de noi. Cele mai frecvente întrebări au fost cele legate de motorizări, greutatea ambarcaţiunilor, permisele nautice şi materia primă.

Un alt aspect încântător pentru toţi vizitatorii este şi tombola organizată de noi cu ocazia Criber  Nautics 2015. Având în vedere că premiile sunt surpriză, toţi participanţii şi-au arătat interesul pentru a descoperi care sunt acestea.

tombola-criber-nautics

Astfel, reînnoim invitaţia de a vizita expoziţia Criber Nautics în cadrul căreia puteţi participa şi la tombola cu premii surpriză din domeniul nautic. Trebuie să completaţi talonul de participare pe care îl primiţi la expoziţie, până pe data de 30 august inclusiv. Tragerea la sorţi va avea loc luni 31 august. Rezultatele vor fi anunţate pe www.cribernautics.ro. Mult succes!

Bărcile Criber Nautics – Detalii şi pasiune


TOP