Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Plouă mult? Privește partea bună a lucrurilor: apa de ploaie e GRATIS!

La capitolul precipitații, prognoza meteo ne anunță că acestea vor fi excedentare în luna iunie, în majoritatea zonelor, dar și deficitare pe durata lunii iulie. Apa de ploaie poate fi o adevarată problemă pentru că fie staționează pe proprietate, fie curge prea repede și erodează tot în drum.

O metoda simplă și directă este colectarea apei de ploaie, stocarea ei în rezervoare și apoi refolosirea și valorificarea ei în activitățile gospodărești și chiar industriale. Dacă este păstrată în rezervoare la întuneric (în general subterane), poate fi stocată ani de zile fără să își modifice calitățile.

Tu știi să profiți de acest dar al naturii?

1st Criber a conceput special în acest scop sistemul Criber RAIN+, sistem care colectează și stochează apa pluvială, oferindu-ți posibilitatea reutilizării unor cantități importante de apă în diverse aplicații (la irigat grădinile când e secetă, la spălat terasele, mașina, pentru WC, etc).

rezervor-colectare-apa-ploaie

Mai multe detalii despre produs:  aici. Cere oferta promoțională din luna iunie, la vanzari@cribernet.ro sau la telefon 0751 041 411.

1st Criber – un rezervor, o soluție


TOP