Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Pot fi modelat oricum, sunt răspunsul cel mai bun!

Una dintre provocările pe care le primesc proiectanții este schițarea și menținerea unui depozit de deșeuri. O numim provocare din cauza levigatului, o problemă generată de acumularea în deșeuri a apei învechite. Levigatul constituie un lichid contaminat, care conține o serie de substanțe chimice dizolvate sau în suspensie. În momentul în care levigatul nu este captat și tratat în mod corespunzător, acesta devine un poluant pentru mediul geologic pe care este amplasat depozitul, pentru pământul local și pentru apa de suprafață.

Noi am înțeles că avem datoria să oprim poluarea mediului înconjurător și am găsit soluția eficientă pentru provocarea ta: rezervorul modular cilindric care poate avea dimensiuni de până la 1000 mc, reprezentând soluția ideală pentru această aplicație – levigat.

rezervor cilindric modular

Acest tip de rezervor este destinat stocării lichidelor corozive ce nu pot fi depozitate în recipiente fabricate din alte tipuri de materiale. Este potrivit pentru aplicațiile în care se cer volume mari de stocare deasupra solului sau semi-îngropat și poate fi realizat la orice diametru. Fiind o construcție de formă circulară în plan, rezervorul este executat modular din panouri din P.A.F.S. îmbinate prin elemente de asamblare.

Compania 1st Criber a realizat primul rezervor modular cilindric de 700 mc din România, proiectat pentru groapa de gunoi din Bacău. Al doilea rezervor din România de acest fel, cu o capacitate similară, a fost produs și montat tot de specialiștii 1st Criber pentru depozitul de deșeuri din comuna Girov, Neamț.

1st Criber – proiectare, stocare, levigat!

 


TOP