Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Preechipare SCADA: ATÂT DE SIMPLU!

S.C.A.D.A. = Supervisory Control And Data Acquisition = monitorizare, control și achiziții de date = un trend în automatizările moderne!

De ce?

  • Pentru că ajută performanța, eficiența și economia de resurse!
  • Pentru că trăim într-o lume în care chiar și lucrurile foarte complicate trebuie să funcționeze cu un consum minim de energie și efort!

preechipare-scada

Pentru ce?
Pentru monitorizarea sau controlul proceselor de fabricație, chimice, fizice sau de transport

Cum?

  • Stând la PC sau de pe telefon, poți opri sau porni “remote” orice echipament, poți urmări performanța echipamentelor din instalații, poți monitoriza sau modifica parametrii principali
  • De la un singur post, un singur operator poate supraveghea mai multe instalații tehnologice aflate în locații diferite
  • Printr-un sistem de alerte, poți afla imediat despre eventuale disfuncții și defecțiuni

1st Criber oferă pentru toată gama produselor cu automatizare standard posibilitatea preechipării cu module de transmitere-recepție a datelor la distanță. Dacă vrei o stație de pompare, o stație de epurare ape menajere sau sisteme de flotație cu aer dizolvat (DAF) proiectate și produse de 1st Criber în acord cu cerințele tale, cere și S.C.A.D.A., pentru că îți va fi ATÂT DE SIMPLU!


TOP