Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Produsele 1st Criber configurate conform proiectului tău

Înființată în anul 1998, compania 1st Criber a fost prima firmă românească care a realizat sisteme de epurare dintr-un compozit unic, poliesteri armaţi cu fibră de sticlă. În cei peste 22 de ani de activitate am câştigat încrederea clienţilor noştri, devenind un important jucător pe piaţa echipamentelor pentru epurarea apelor menajere, rezervoarelor pentru stocarea lichidelor de orice tip, sistemelor destinate agriculturii şi  ambarcaţiunilor de agrement.

sisteme-epurare-ape-uzatesisteme-stocare-lichidesisteme-agriculturaambarcatiuni-criber-nautics
EPURARE APE UZATESTOCARE LICHIDEAGRICULTURĂAMBARCAȚIUNI

Echipa 1st Criber este, în primul rând, o echipă de specialiști, designeri, ingineri, chimiști, biologi, consultanți tehnici și nu numai. Dedicați muncii noastre, mereu la dispoziția clienților suntem gata să acceptăm noi provocări pentru a menține primul loc în opțiunea clienților și colaboratorilor noștri.

Pentru a răspunde cât mai bine nevoilor clienților noștri, consultanții 1st Criber analizează cu atenție fiecare proiect în parte, se consultă cu echipa de ingineri, iar împreună găsesc soluția optimă pentru cerințele din proiect. Rezultatul? Un produs optimizat, personalizat, care răspunde cât mai bine nevoilor tale.

Nu de puține ori, produsul pe care îl cauți pe piață pentru a-ți duce la bun sfârșit proiectul pe care îl ai în execuție, sau în plan de execuție, nu corespunde întocmai cu dorințele tale și astfel nu va face față cu brio proceselor căruia va fi supus, iar tu trebuie să improvizezi pentru a respecta planul initial. La 1st Criber nu trebuie să improvizezi. Mulțumită echipei de specialiști îți oferim posibilitatea să configurezi produsul astfel încât să corespundă întocmai cu cerințelor tehnice din proiect. Mergi la sigur, fără alte adaptări. Legal și sigur, având garanția unui produs certificat și eficient.

robot-industrial-1st-criber

Link video: https://www.youtube.com/watch?v=qzz_jebRkgU

Ai un proiect dificil și nu știi care este soluția cea mai bună pentru tine? Întreabă specialistul 1st Criber și el îți va spune cum puteți configura eficient produsul.

1st Criber – soluții personalizate pentru fiecare proiect.


TOP