Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Protejează mediul, epurează corect

Tu știi de ce ai nevoie de un separator de grăsimi?

Conform normelor legale în vigoare, activitatea pe care o deții are nevoie de un sistem de epurare a apelor menajere. Ai obligația să preepurezi apele provenite de la unitatea de alimentație. Noi te asigurăm că nu orice sistem de epurare se pliază pe cerințele tale, de aceea, îți oferim soluția optimă care respectă Standardul European SREN-1825 și anume, separatorul de grăsimi cu montaj subteran.

Separatorul de grăsimi are obligativitate legală, fiind impus pentru protejarea mediului. Acesta reprezintă o formă de protejare a sistemelor de canalizare, combătând colmatarea țevilor și a conductelor de canalizare.

Separatoarele de grăsimi subterane 1st Criber sunt dotate cu trapă de nămol, zonă de degresare și zonă de depozitare grăsimi. Sunt rezistente la coroziune bacteriologică și rezistă la temperaturi ridicate (50°), iar la temperaturile scăzute nu devin casante.

Separatoarele de grăsimi sunt recomandate pentru bucătăriile restaurantelor, ale pensiunilor, în unitățile de procesare a cărnii, în abatoare, fast-fooduri și patiserii, unități de procesare a peștelui și pentru alte obiective care deversează ape ce conțin grăsimi.

1st Criber – epurare corectă pentru protejarea mediului!


TOP