Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Rezervoare apă fibră de sticlă adevărate!

Descoperirea fibrei de sticlă reprezintă o adevărată revoluție în domeniul materiilor prime utilizate de societatea contemporană. Patentat în 1930, acest material este susținut de caracteristici de invidiat: rezistență, manevrabilitate, adaptabilitate, preț redus etc.

1st Criber este prima companie din România care a realizat dispozitive de epurare și stocare lichide fabricate din fibră de sticlă. Printre acestea se număra și categoria rezervoare apă fibră de sticlă.

rezervoare-apa-fibra-sticla

Trebuie să conștientizezi că oricare din produsele categoriei rezervoare apă fibră de sticlă fabricate de 1st Criber îți aduc un plus de valoare incontestabil. Fiind cei mai experimentați de pe piață în ceea ce privește fibra de sticlă, putem să optimizăm perfect acestă materie primă. Am desăvârșit-o fabricând rezervoare apă fibră de sticlă pentru proiecte foarte importante din România.

Dacă dorești să te convingi, contactează specialiștii noștri și cere o mostră. Îți vom trimite un eșantion din calitatea utilizată în fabricarea de rezervoare apă fibră de sticlă.

1st Criber România – Adevăratele rezervoare apă fibră de sticlă!


TOP