Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Rezervoare apă potabilă

Orice valoare acumulată este un bun utilizabil în momentele în care acesta devine necesar. Acest principiu este valabil și în cazul apei. În cazul în care vorbim despre apă potabilă, importanța este cu atât mai mare. Pentru a avea certitudinea existenței unei rezerve sunt necesare rezervoare apă potabilă.

rezervoare-apa-potabila

Vă veți întreba: cu ce sunt diferite aceste rezervoare apă potabilă în comparație cu cele pentru apă? Sunt câteva elemente care fac din aceste rezervoare apă potabilă să fie speciale. Așadar, orice produs din gama rezervoare apă potabilă, trebuie:

  • să fie inactive din punct de vedere chimic (să nu influențeze chimic apa depozitată);
  • să asigure o etanșare perfectă (pentru ca apa să nu fie influențată de agenții externi);
  • să fie izolate (în cazul în care sunt supraterane și sunt expuse temperaturilor negative);
  • să fie dotate cu elemente de semnalizare (pentru a atrage atenția asupra consumului sau terminării rezervei de apă potabilă) etc.

Rezervoare apă potabilă 1st Criber înseamnă rezervoare speciale, dedicate consumului de apă uman sau zootehnic. Ne asumăm o mare responsabilitate când fabricăm rezervoare apă potabilă. Această responsabilitate înseamnă experiență, certificare și agrementare.

1st Criber România – rezervoare apă potabilă responsabile


TOP