Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Rezervoare de apă – prima opțiune

Sezonul rece înseamnă o situație delicată în ceea ce privește depozitarea apei. Pentru a avea certitudinea depozitării în condiții optime, trebuie să apelezi la specialiști în rezervoare de apă.

rezervoare-de-apa

Un aspect important este cel care asigură asupra faptului că apa nu este influențată de temperaturile scăzute. Din acest motiv, compania 1st Criber a dezvoltat linia de rezervoare de apă ce beneficiază de izolație. Această dotare este valabilă pentru rezervoare de apă supraterane. Tot pentru rezervoare de apă din această categorie este valabilă și soluția ce presupune un sistem de menținere a temperaturii apei depozitate. Acest sistem te asigură că oricare produs din categoria rezervoare de apă vei alege, lichidul prețios va fi stocat în condiții optime. În ceea ce privește produsele din categoria rezervoare de apă subterane, trebuie să iei în considerare îngroparea sub cota de îngheț.

Un lucru este cert! Noi fabricăm rezervoare de apă din poliesteri armați cu fibră de sticlă recunoscute, certificate și agrementate. Experiența acumulată din 1998 ne-a arătat că putem realiza orice tip de rezervor. Cel mai bun exemplu este primul rezervor suprateran modular de 700 de m3 din România.

rezervoare-modulare-apa

Al doilea tot noi l-am fabricat.

rezervoare-cilindrice-modulare

Discută cu specialiștii în rezervoare de apă!

1st Criber – rezervoare de apă de calitate!


TOP