Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

REZERVOARE de stocare pentru tabelul lui Mendeleev

Folosești substanțe chimice în cantități mari pentru procesul tehnologic sau pentru curățarea/întreținerea echipamentelor și utilajelor din dotare?

rezervor-suprateran-30-mc-stocare-apa-concentrata-saruri

Noi îți oferim soluția ideală de stocare în condiții de maximă siguranță și protecție garantată pentru tine și mediul înconjurător.

Pentru astfel de aplicații, producem rezervoare verticale, orizontale, rectangulare din P.A.F.S./P.E./P.P. cu volum de stocare până la 100 mc, destinate instalării subterane/supraterane și, în plus, le putem accesoriza cu scări, balustrade, pompe, automatizare, senzori de nivel etc.

rezervoare-supraterane-PE-100-mc

Așadar, nu materialul contează pentru noi, ci soluția pe care ți-o oferim. Practic, ne folosim de experiența de 25 ani de producție, de tehnologia pe care o deținem, de inginerii și chimiștii noștri, pentru a vă oferi soluții pentru stocarea lichidelor toxice, a lichidelor poluante, otrăvitoare și periculoase atât cu mediul cât și cu factorul uman.

PH mare/mic, densitate mare/mică, acid sau bază, concentrație mare, temperatură mare? Pentru fiecare găsim soluția potrivită! Cu ajutorul nostru, stocarea și utilizarea acestor lichide devine atât de facilă și tu ești în perfectă siguranță!

Mai mult de atât, suntem deschiși în a colabora și pe proiecte îndrăznețe, care țin și de formă și de instalare. Rezervoarele noastre pot fi conice, pot fi eliptice, pot fi rectangulare sau orice formă necesară pentru o anume depozitare și utilizare. Totodată, astfel de rezervoare pot fi preechipate de noi cu tot ce ține de tehnologie, pot fi personalizate în culorile dorite  sau cu logo-ul solicitat, pot fi izolate sau asigurate cu barieră chimică.

Dacă vorbim de volume, chiar și aici răspundem afirmativ! Putem stoca până la cel puțin 100 mc de soluție într-un singur rezervor. Plaja de volum și dimensini 1st Criber e generoasă, indiferent de varianta aleasă, atât ca material, cât și ca formă, construcție sau mod de  instalare.

rezervor-suprateran-substante-chimice-80-mc

Ne place să răspundem la provocări, testează-ne!


TOP