Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Rezervoare eliptice 1st Criber – pentru siguranța transportului de lichide

Rezervoarele eliptice se pot utiliza pentru depozitarea lichidelor, precum apa sau combustibilul și, totodată, pentru transportul lichidelor în condiții de maximă siguranță. Este bine de reținut că rezervoarele eliptice sunt rezervoare special concepute pentru transportul de lichide, bazinele fiind realizate într-un mod specific pentru a fi bine echilibrate și pentru a împiedica formarea valurilor în interior, fiind echipate cu spărgătoare de valuri.

rezervor-eliptic-cu-suporturi

Rezervoare eliptice pentru depozitarea lichidelor

Rezervoarele eliptice pot avea diverse forme și dimensiuni, fiind destinate pentru depozitarea lichidelor și pentru utilizarea staționară. Astfel, acestea pot fi folosite pentru stocarea apei potabile, pentru necesarul de apă, pentru rezerva de incendiu, în irigații, în agricultură, în industria chimică, în cea alimentară și în alte aplicații în funcție de proiect.

Rezervoare eliptice destinate transportului de lichide

Bazinele eliptice răspund cu succes nevoilor de depozitare și de transport lichide. Rezervoarele concepute pentru transportul de lichide sunt echipate cu spărgătoare de valuri pentru a face față diferitelor grade de presiune a lichidului ce îl conțin. Transportul lichidelor alimentare și nealimentare se poate face pe autovehicule sau utilaje agricole, având o greutate redusă comparativ cu cele din beton sau metal. Pentru a facilita transportul și montajul, rezervoarele eliptice sunt prevăzute cu bride pentru a putea fi ridicate cu macaraua în condiții de siguranță.

rezervoare-eliptice-fibra

Rezervoarele eliptice – caracteristici:

  • pentru a asigura transportul lichidelor în condiții de maximă siguranță, rezervoarele eliptice trebuie să fie concepute adecvat, pentru a nu permite formarea de valuri în interiorul bazinului, fapt ce ar putea duce la dezechilibrarea vehiculului transportator, reprezentând un real pericol în trafic. De aceea, bazinele eliptice 1st Criber sunt dotate cu spărgătoare de valuri și sunt optimizate pentru transportul pe autovehicule și utilaje agricole.
  • pretabile pentru depozitarea lichidelor alimentare și nealimentare, rezervoarele eliptice 1st Criber sunt rezistente la coroziune, sunt ușoare și pot fi transportate și montate cu ușurință.
  • rezervoarele eliptice fabricate de compania 1st Criber sunt prevăzute cu bride speciale pentru a permite manipularea facilă și în condiții de maximă siguranță cu macaraua.

Cu o experiență în domeniul stocării de lichide dobândită din 1998, compania 1st Criber vine în întâmpinarea clienților cu oferte personalizate, profesionale, durabile și de calitate superioară. Pentru a putea beneficia de oferta personalizată, discută cu unul dintre consultanții noștri despre proiectul tău.

1st Criber – soluții specializate pentru orice proiect!


TOP