Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Rezervoare irigații – rezervă de apă pentru irigații

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că schimbările climatice și încălzirea globală perturbă puternic agricultura și întreținerea spațiilor verzi, resursa de apă fiind pusă în pericol. Din fericire, există posibilitatea de a folosi rezervoare mobile pentru irigarea spațiilor verzi sau irigarea grădinilor în zonele în care accesul la apă este dificil, dacă nu chiar imposibil.

rezervoare-mobile-apa-irigatii

Rezervoare irigații – soluții viabile pentru a face față secetei

Apa potabilă, irigarea spațiilor verzi sau a grădinilor și chiar apa necesară pentru animale este un subiect important în perioada de secetă. Unii fermieri, însă, au găsit o soluție viabilă în utilizarea de rezervoare mobile care le permit să stocheze apă pentru viitor. Cu ajutorul acestora își pot completa într-un mod inteligent instalațiile pentru irigarea grădinilor și obținerea culturilor dorite.

rezervoare-transport-apa

Irigarea spațiilor verzi

Oferim rezervoare mobile și rezervoare de transport necesare pentru irigarea spațiilor verzi în mediul urban. Soluțiile propuse de noi sunt personalizate, garantând un termen scurt de livrare și facilități variate în funcție de necesitățile clienților. Rezervoarele mobile se pot utiliza pentru tratarea apei și distribuirea acesteia pe spațiile verzi, sau se pot folosi pentru crearea de rezerve de apă pentru irigații pe o perioadă mai lungă și utilizarea acesteia în viitor.

rezerva-apa-irigatii-1st-criber

Irigarea grădinilor din rezervoare mobile – soluția economică pe timp de secetă

Creându-ți o rezervă de apă pentru irigații și folosind rezervoarele mobile, poți fi sigur că vei putea iriga grădinile în timp de secetă. În mediul urban, rezervoarele mobile sunt utile pentru irigarea spațiilor verzi.

1st Criber – Fii vizionar și apelează la rezervoarele mobile pentru irigații – acestea sunt o soluție de viitor pentru a face față secetei și schimbărilor climatice.


TOP