Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Rezervor colectare apă pluvială – o soluție completă!

Știai că apa pluvială este „obiectul muncii” pentru anumite firme de utilități? „Taxa pe apă de ploaie”, reprezintă tariful pentru un serviciu distinct prestat de unele firme de utilități pentru colectarea, transportul și epurarea apelor meteorice (provenite din precipitații). Din această perspectivă, apa de ploaie reprezintă un bun de care te poți folosi în interes propriu, fără a mai fi nevoit să plătești pentru serviciile amintite.

Vei intreba: „Cum pot să fac asta?” Noi îți răspundem: SIMPLU.

rezervor-colectare-apa-ploaie

Compania 1st Criber a dezvoltat sistemul Criber RAIN. Este vorba despre un sistem de colectare a apei de ploaie bazat în principal pe un rezervor colectare apă pluvială. În cadrul Criber RAIN, pe lângă acest rezervor colectare apă pluvială, mai există un sistem de epurare mecanică, unul de uniformizare a jetului de apă, pompă submersibilă pentru evacuare apă, un filtru ce nu permite obiectelor mari să ajungă în rezervorul de colectare apă pluvială și un filtru invers pentru a direcționa surplusul de apă spre alt rezervor dacă este cazul.

rezervor-colectare-apa-ploaie-criber-rain

Sistemul Criber RAIN poate avea și o instalație de automatizare menită să regleze aportul de apă din rezervorul de colectare apă pluvială, timpii de funcționare a pompei submersibile și să alarmeze vizual în caz de avarie a pompei sau a lipsei apei din rezervorul de colectare apă pluvială. Deșteaptă mișcare, nu-i așa? Specialiștii 1st Criber au dezvoltat acest proiect pentru a te ajuta să faci economie financiară, economie la consumul de apă și pentru ca tu să ai o rezervă de apă la îndemână în mod gratuit.

Contactează-ne și hai să discutăm detaliat despre aplicațiile în care dorești să folosești apa de ploaie dintr-un rezervor colectare apă pluvială Criber RAIN.

1st Criber – Ajutăm natura să te ajute!

Mai multe detalii despre rezervoarele de colectare apă pluvială aici.


TOP