Satele și comunele României au nevoie de noi!

  Pe harta administrativă a României sunt astăzi 42 județe, 268 municipii şi oraşe şi 2686 comune (cca. 15.700 localităţi rurale).

  În prezent, în rural, doar 17% (2647 localități) dispun de sisteme centralizate de distribuţie a apei potabile și doar 2.4% (adică 378 localități) dispun de canalizare și epurare a apelor uzate.

  apa-potabila-vs-apa-uzata

  Care este diferența între apă potabilă și apă uzată?

  Prin apă potabilă se înțelege apa destinată consumului uman. Poate fi orice tip de apă în stare naturală sau după tratare, folosită pentru băut, la prepararea hranei ori pentru alte scopuri casnice, indiferent de originea ei și modul de furnizare (rețea distribuție, rezervor etc).

  Sursă: www.wikipedia.ro

  Apele uzate reprezintă apele folosite în procese industriale de producție sau în gospodăriile populației, poluate cu diferite substanțe, evacuate prin intermediul sistemului de canalizare în receptori naturali (râuri, lacuri, mări) sau pe diferite terenuri, cu sau fără epurare prealabilă.

  Sursă: www.wikipedia.ro

  Iată doar câteva dintre sistemele  moderne oferite de 1st Criber consiliilor locale și proprietarilor de reședințe sau case de vacanță din mediul rural:

  bazin-vidanjabil-apa-uzata

  Bazin vidanjabil

  rezervor-modular-apa-uzata

  Rezervor modular apă uzată

  ministatie-epurare-sbr

  Stație de epurare S.B.R. – FULL CONTROL

  rezervor-subteran-apa-potabila

  Rezervor subteran apă potabilă

  rezervor-suprateran-apa-potabila

  Rezervor suprateran apă potabilă

  cuva-captare-izvoare-subterane

  Cuvă captare apă izvor

  Pentru detalii despre gama noastră completă de sisteme de epurare și stocare ape, discută cu specialiștii noștri. Avem răspunsuri pentru toate întrebările tale.

  1st Criber – Prima Opțiune pentru informații corecte

  Articol publicat la data de: 16.05.2016

  Distribuie acest articol.

  Distribuie acest articol prietenilor și cunoscuților tăi.