Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Seceta ne afectează

Producțiile de legume și fructe din acest an vor fi mai mici din cauza secetei prelungite, iar din toamnă prețurile s-ar putea majora.

Reducerea producției de legume și fructe va fi de peste 20% în acest an din cauza secetei și se va manifesta cel puțin la culturile care au prins înfloritul în perioada de maximă temperatură. La ora actuală, piaţa este suficient de bine aprovizionată din producția internă, este diversă și nu sunt probleme. Luna august a fost traversată cu bine, pentru că populația a fost în vacanță, iar consumul a fost mai mic, însă, în ultima vreme, se simte un interes pentru produsele care fac obiectul conservării pentru iarnă“, a declarat Aurel Tănase, directorul executiv al Organizației Interprofesionale Naționale Prodcom Legume – Fructe din România.

rezervoare-stocare-lichide

Sursa: www.infoferma.ro

Era de aşteptat ca după un sezon estival fără precipitaţii să avem astfel de ştiri. Şi poate că în al 12-lea ceas, cineva se va gândi să dezvolte în România un sistem de irigaţii viabil, bazat pe rezerve de apă. Din această perspectivă, compania 1st Criber România poate oferi şi fabrica soluţii pentru stocare lichide, dotate cu automatizări specifice pentru a susţine sectorul agricol vegetal. Agricultura modernă de calitate fără suport industrial este o utopie. Asociaţiile agricole, susţinute de instituţiile specifice ale statului şi de produse fabricate de companii precum 1st Criber, pot dezvolta un sistem funcţional care să asigure necesarul de apă în perioadele secetoase. Mai multe amănunte despre soluţiile de stocare lichide, descoperă aici.

1st Criber România – Susţinem tehnologizarea agriculturii româneşti


TOP