Separatorul de hidrocarburi 1st Criber și avantajele sale

Ce este separatorul de hidrocarburi și care sunt avantajele separatorului de hidrocarburi 1st Criber?

separatoare-hidrocarburi

Acesta este un sistem care permite separarea și stocarea lichidelor ușoare din apele uzate. Atunci când ne referim la lichide ușoare, vorbim despre lichide precum uleiurile, produsele petroliere, motorina, benzina și altele asemenea lor. Aceste separatoare de hidrocarburi funcționează pe:

  • Drumuri
  • Autostrăzi
  • Parcări
  • Zone cu transport auto
  • Stații peco
  • Service-uri
  • Garaje
  • Posturi de transformare
  • Locuri cu exces de apă în parcare și altele asemănătoare.

Există anumite standarde europene în ceea ce privește separatoarele de hidrocarburi, iar separatorul 1st Criber le îndeplinește. Astfel încât el poate să rețină lichide ușoare până la 5mg/l. Acest avantaj face separatoarele de hidrocarburi 1st Criber să fie conform normelor și să poată să fie utilizate în zonele dorite cu încredere, datorată calității și siguranței.

Separatoarele de hidrocarburi 1st Criber au rezistență mare în timp și rezistență structurală mărită (P.A.F.S.), având materiale de calitate și sisteme bune de funcționare. De asemenea un alt avantaj al acestora este ușurința cu care pot să fie manevrate și montate. Fiind ușor de manevrat și de utilizat, devin imediat preferatele celor ce au nevoie de ele.

separator-hidrocarburi-bypass

Separatoarele de hidrocarburi din poliesteri armați cu fibră de sticlă pot să fie montate în mai multe moduri și locuri. În locurile în care nu este trafic auto ele se pot introduce direct în sol, fără a necesita amenajări speciale pentru a putea să fie utilizate. Pentru situațiile în care se dorește amenajarea lor în locuri cu trafic, atunci este bine ca ele să fie montate doar cu placă de beton deasupra. Tot legat de montarea lor, se poate aminti că au posibilitatea de a fi montate cu sisteme de monitorizare: nivel de nămol și hidrocarburi.

Detaliile cu care este conceput și rezistența sa mare în timp și ca material de construcție, fac din acest produs unul de dorit pentru orice tip de afacere care are nevoie de asemenea servicii. Printre afacerile care sunt pe lista celor ce doresc un separator de hidrocarburi sunt service-urile auto, stațiile tip benzinărie, parcările sau spălătoriile auto. Acestea sunt doar câteva dintre cele care se confruntă cu nevoia de a elimina și separa lichidele ușoare care sunt în exces. Separatorul de hidrocarburi 1st Criber vă ajută în orice situație de acest tip și va fi la standardele cerute de clienți și conform standardelor europene în vigoare.

1st Criber – separatoare de hidrocarburi cu avantaje incluse!

Lasă un comentariu:

Articol publicat la data de: 01.10.2019

Distribuie acest articol.

Distribuie acest articol prietenilor și cunoscuților tăi.