Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Silozul 1st Criber – ușor de instalat pentru fermieri

Silozul din poliesteri armați cu fibră de sticlă 1st Criber este ușor de instalat chiar de fermieri. Când alegi o instalație de depozitare și uscare cereale, trebuie să știi că silozul este un bun imobil proiectat pentru sporirea valorii cerealelor cultivate și este gândit pentru a avea rezistență în timp atât funcțional, cât și fizic.

silozuri 1st Criber

Atuul principal al silozurilor 1st Criber este construcția în monobloc (dintr-o singură bucată), ceea ce oferă produsului izolație termică perfectă, comoditate la transport, rezistență, facilitate în montaj și asamblare.

Un alt atu față de silozurile fabricate din tablă, de exemplu, care și după un an prezintă forme de deformare, cele din fibră de sticlă își păstrează forma inițială un timp îndelungat, de minim 50 de ani.

1st Criber produce la comandă și într-un timp foarte scurt modele de silozuri pentru cereale, furaje și porumb știuleți. La cerere, descărcarea silozului poate fi laterală, se poate izola, colora sau inscripționa cu sigla clientului.


TOP