Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Soluții 1st Criber pentru HoReCa

Ediția de primăvară a Târgului de Turism al României este organizată în perioada 16-19 februarie 2017, fiind, încă odată, locul ideal de prezentare a celor mai interesante oferte și atracții turistice din România, dar și din străinătate.

Anul acesta ne-am hotărât să ne arătăm susținerea față de turismul românesc, oferind clienților noștri din segmentul HoReCa produse de stocare și epurare la prețuri reduse.

Pentru a răspunde dorinței clientului, soluțiile oferite de compania noastră sunt adaptate corect și eficient pentru a obține rezultatul dorit. Din această linie de soluții face parte și stația de epurare S.B.R. FULL CONTROL – epurare eficientă pentru o perioadă îndelungată.

Având la bază cea mai avansată tehnologie de epurare, „Sequencing batch reactors” (S.B.R.), stațiile de epurare FULL CONTROL reprezintă soluția optimă pentru întreprinzători (pensiuni, restaurante, cafenele etc). De ce FULL CONTROL? Pentru că toți parametrii pot fi controlați și ajustați prin sistemul de automatizare. Toate procesele bio-chimico-fizice se produc în interiorul recipientului stației de epurare, respectând legislația specifică de mediu.

1st Criber – eficiență, perfecționare, performanță!


TOP