Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Starea mediului înconjurător ne afectează viața și sănătatea?

Bineînțeles că da! Starea mediului depinde de fiecare dintre noi și ne afectează în mod direct viața și sănătatea! Este nevoie de atenție și responsabilitate din partea noastră pentru a nu polua și distruge mediul.

copil-gunoi

Una dintre problemele cel mai des întâlnite este levigatul. Levigatul este generat de acumularea în gunoi a apei învechite. El este format din diferiți compuși organici și anorganici care pot fi dizolvați sau suspendați. Dacă nu este captat și tratat în mod corespunzător, levigatul reprezintă un poluant foarte periculos pentru mediul geologic pe care este amplasat depozitul, pentru pământul local și pentru apa de suprafață.

1st Criber a înțeles că stă în puterea fiecăruia dintre noi să oprim poluarea mediului și a găsit o soluție eficientă pentru această cerință specifică: rezervorul modular cilindric care poate avea dimensiuni de până la 1000 mc este ideal pentru acest gen de aplicație = levigatul.

primul-rezervor-modular-romania

1st Criber – Pentru că sănătatea copiilor noștri contează!


TOP