Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Stație de epurare 1st Criber adecvată saloanelor de evenimente

De cele mai multe ori, epurarea apelor uzate menajere provenite din activitățile saloanelor de evenimente, nu este eficientă, iar receptorii naturali în care sunt deversați efluenții pot fi contaminați cu diferite substanțe toxice, precum amoniu în cantități prea mari, detergenți, grăsimi etc.

Problemele întâmpinate în tratarea apelor uzate provenite de la restaurante, pensiuni sau săli de evenimente, pot fi eliminate simplu, rapid și sigur, prin implementarea sistemelor de epurare dedicate, puse la dispoziție de specialiștii 1st Criber.

statie-epurare-restaurant

Activitatea saloanelor și a corturilor de evenimente este crescută în weekenduri, datorită nunților și a botezurilor pe care le găzduiesc, dar destul de redusă în celelalte zile ale săptămânii.  Astfel, va rezulta un debit foarte mare de apă menajeră evacuată pe perioada evenimentelor și un debit foarte mic de apă epurată în timpul săptămânii. În situația expusă, o stație clasică de epurare dimensionată conform normativelor nu ar fi suficientă, existând riscul de a deversa apa neepurată direct în natură și de a atrage după sine amenzi usturătoare din partea autorităților de mediu.

Stațiile de epurare 1st Criber, adaptate pentru astfel de activități, cu fluctuații masive de debit, beneficiază de o construcție specială, pentru a prelua cu succes surplusul de apă uzată menajeră din weekend, astfel încât să aibă capacitatea de a stoca și epura treptat, cu scopul de a elimina constant și controlat apa complet epurată pe parcursul întregii săptămâni.

epurare-ape-uzate-saloane-evenimente

Mai mult, din cauza încărcării organice crescute cu amoniu, fosfor și concentrația scăzută de carbon a apei uzate menajere pe care o preia, decantorul sistemului de epurare are nevoie de dozare specifică de nutrienți, sistem pus la dispoziție de către echipa 1st Criber.

statie-epurare-saloane-evenimente

Eficiența de curățare a apelor uzate menajere pe care o asigură stațiile de epurare 1st Criber este de 99% și beneficiază de recunoașterea calității conform Standardului European SR EN 12566. În urma procesului complet de epurare parcurs în interiorul stației, apa uzată poate fi deversată legal în emisar natural.

Perfecționând tehnologia de producție în mod constant, echipa 1st Criber se dedică realizării celor mai eficiente soluții de epurare a apelor uzate menajere din România, pentru a reuși împreună să păstrăm un mediu natural sănătos.


TOP