fbpx


Stații de pompare ape uzate

Stațiile de pompare ape uzate sunt echipamente utilizate pentru transferarea apelor uzate către cote superioare față de nivelul la care este evacuată apa din obiectiv. Stațiile de pompare ape uzate pot fi utilizate pentru direcționarea în rampă (în deal) a apelor uzate menajere sau pluviale. Un element foarte important în fabricarea stațiilor de pompare este reprezentat de pompele utilizate.

statie-pompare-apa-uzata-3x8-m

Compania 1st Criber România proiectează și implementează stații de pompare în colaborare cu cei mai importanți producători de pompe din spațiul european. Pentru a avea certitudinea unei stații de pompare ape uzate optimizată proiectului tău este necesară comunicarea cu specialiștii 1st Criber. Inginerii și proiectanții noștri îți oferă soluții pentru circumstanțele particulare ale proiectelor tale.

statii-pompare-ape-uzate-romania

În domeniul acestei categorii de produse există legislație care obligă la respectarea tuturor reglementărilor de fabricație, instalare și utilizare. Astfel, experții 1st Criber proiectează și execută stații de pompare ape uzate care respectă aceste normative. În plus, stațiile de pompare ape uzate 1st Criberstațiile de pompare ape uzate 1st Criberstațiile de pompare ape uzate 1st Criber pot fi implementate în timp scurt, având greutate redusă și manevrabilitate ce nu presupune utilizarea utilajelor de tonaj greu.

Un avantaj foarte important pe care stațiile de pompare ape uzate 1st Criber îl oferă în comparație cu cele din import, îl reprezintă termenul de livrare mult mai scurt. Alege prima opțiune pentru stații de pompare ape uzatestații de pompare ape uzatestații de pompare ape uzate!

1st Criber – proiectare și execuție stații de pompare ape uzate

Articol publicat la data de: 26.11.2019