Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Stații de epurare ape uzate industriale 250 mc/zi – 1st Criber

La 1st Criber sărbătorim fiecare reușită care ne poziționează în topul alegerilor tale, când vine vorba despre epurarea corectă a apelor uzate.  Am început anul 2020 cu punerea în funcțiune a unei stații de epurare a apelor uzate industriale 1st Criber, cu un debit de 250 mc/zi.

statie-epurare-industriala-250-mc-zi-1st-criber

Stațiile de epurare industriale 1st Criber au un sistem unic de tratare, având o rată de eficiență mult mai mare în comparație cu tehnologiile standard ale altor stații de epurare industriale. Rezultatele sunt materializate în eficiența de epurare mărită, fiabilitate ridicată și costuri minime de exploatare și întreținere.

Pentru proiectarea stației de epurare ape uzate industriale, specialiștii 1st Criber au avut în vedere volumul, concentrația și compoziția apelor de epurat și cerințele de deversare.

rezervor-modular-cilindric-statie-epurare-industriala

Reactorul biologic al stației, de tip Criber SBR-MBBR, a fost confecționat din fibră de sticlă, având forma unui rezervor cilindric modular de diametru 9.5 metri și înalțimea de 6 metri. Pentru structura de rezistență a capacului (acoperișul rezervorului) s-au utilizat profile pultrudate tip I 200*100 mm (profil INP). Podeaua camerei tehnice a fost, de asemenea, confecționată din grătare P.A.F.S. Stația de epurare este complet automatizată, iar parametri pot fi urmăriți la fața locului pe un ecran touch screen.

podea-gratar-pafs-statie-epurare-industriala

statie-epurare-industriala-automatizata-touch-screen

Monitorizarea parametrilor se realizează în regim SCADA în dispeceratul central al fabricii beneficiarului. Montajul stației a fost făcut la fața locului de către echipa 1st Criber. Datele de proiectare au fost alese împreună cu beneficiarul pe baza calității și a cantității apelor uzate tehnologice, ținând seama de reglementările legale aflate în vigoare.

Stațiile de epurare a apelor industriale 1st Criber sunt produse 100% românești ce necesită un spațiu mic de instalare și personal minim la operarea acestuia.

1st Criber –  mereu în căutarea de noi soluții pentru epurare!


TOP