Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Te preocupă administrarea deșeurilor?

Atunci știi că ai nevoie de un separator de hidrocarburi

Ce e și ce face un separator de hidrocarburi?

Separatorul de hidrocarburi este un sistem ce permite separarea și stocarea lichidelor ușoare, precum motorina, benzina, uleiurile și alte produse petroliere din apele uzate.

Unde se folosește?

Aceste soluții de epurare sunt utilizate cel mai frecvent în stații peco, spălătorii auto, pe drumuri, autostrăzi, parcări, zone cu transport auto, service-uri, garaje, stații de sortare și de compostare deșeuri, posturi de transformare etc.

De ce ai nevoie de el?separatoare-hidrocarburi

Separatoarele de hidrocarburi trebuie integrate în sistemele de evacuare în care există sau pot să apară eliminări accidentale de lichide ușoare, pentru protejarea mediului înconjurător și respectarea legislației.

Cum aleg un separator de hidrocarburi?

O alegere inspirată sunt separatoarele de hidrocarburi care obțin reținerea lichidelor ușoare de până la 5 mg/l. Compania 1st Criber vă oferă separatoare de hidrocarburi cu filtru coalescent, de capacitate redusă, medie sau mare, cu sau fără bypass.

Cine a ales un separator de hidrocarburi 1st Criber

Din multiplele aplicații unde s-au montat separatoare de hidrocarburi 1st Criber, amintim și stațiile de sortare și compostare și zone cu transport auto intens (trafic greu):

  • stațiile de sortare și compostare din Calafat (SH TN 100l/s ,de 20mc)
  • stațiile de sortare și compostare din Filiași, Dobrești, Băilești
  • zonă trafic greu – Tulcea (SH TN 40l/s  ,de 16mc)
  • zonă trafic intens Curtici Arad (SH 50 l/s)
  • zonă trafic intens Santana Arad (SH 50 l/s)

statie de sortare si compostare


TOP