Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Testează ofertarea rapidă din website-ul 1st Criber

Dorești să afli prețul unui produs din portofoliul 1st Criber și nu ai găsit prețul afișat pe site sau pe paginile de promovare?

ofertare-rapida-1st-criber

Consultanții 1st Criber sunt mereu pregătiți să răspundă solicitărilor venite din partea clienților. Pentru că fiecare client este unic, toate ofertele și produsele noastre sunt personalizate în funcție de proiect, motiv pentru care fiecare detaliu despre proiectul tău este important în realizarea ofertei tehnice și comerciale. Cererea de ofertă poate fi solicitată pe email, pe platformele de socializare sau telefonic direct de la un consultant.

Solicită o ofertă direct de pe website-ul nostru

Pentru clienții 1st Criber am dezvoltat platforma de ofertare rapidă, disponibilă 24 din 24 ore, simplu și rapid pe website-ul nostru www.cribernet.ro, folosind funcția „OFERTARE RAPIDĂ” de pe pagina de produs.

ofertare-rapida-produse

Cum beneficiezi de ofertarea rapidă?

Simplu! Solicitarea unei oferte web seamănă foarte mult cu adăugarea unui produs în coșul de cumpărături virtual. Pe fiecare pagină de produs de pe website-ul nostru găsești un buton cu textul „Oferta ta personalizată la un click distanță – OFERTARE RAPIDĂ”.

ofertare-rapida-rezervor-subteran

Acesta te va duce la un formular de ofertare rapidă 1st Criber. Completează toate câmpurile obligatorii, apoi apasă butonul albastru „Trimite cerere ofertă preț”, iar aplicația va elabora rapid o oferta comercială pentru produsul de interes, transmisă pe adresa de email furnizată.

formular-ofertare-rapida-rezervoare-subterane-1st-criber

Oferta comercială primită va fi transmisă automat la unul dintre consultanții 1st Criber, care te va contacta pentru mai multe detalii tehnice despre proiect și finalizarea comenzii.

Aplicația de ofertare rapidă web funcționează ca un motor online de construire a ofertelor comerciale pentru clienții 1st Criber, disponibil non stop. Modulul reduce timpul necesar creării, validării și transmiterii ofertelor tehnice și comerciale de către consultant, către clienți.

La 1st Criber căutăm mereu să eficientizăm munca și să reducem timpii de așteptare pentru clienții noștri. Solicită o ofertă de preț prin aplicația de ofertare rapidă de pe website-ul nostru, disponibil 24 de ore din 24 și vei primi răspunsul imediat pe adresa de email.

1st Criber – eficientizare și dezvoltare!


TOP