Blog

Răsfoiește Blogul 1st Criber și află mai multe detalii despre produsele dorite, echipa noastră și despre evenimentele și târgurile la care am participat.

Transporter – croaziere cu un plus de rafinament

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Criber Nautics aduce divertismentul la  un alt nivel! Ambarcatiunea TRANSPORTER, lansata si prezentata in premiera la Salonul Nautic International Bucuresti, in luna martie 2019 transforma croazierele si serviciile de transport persoane pe apa.  Siguranta, confort, viteza sunt cele trei atuuri ale ambarcatiunii care sporesc starea de bine si ofera experiente de neuitat celor ce o utilizeaza.

[/vc_column_text][vc_column_text]

transport-persoane-lac-bicaz

[/vc_column_text][vc_column_text]Salupa, cu o lungime de 7.92 m si o latime de 2.48 m este prevazuta cu finisaje de lux si poate transporta in deplina siguranta pana la 12 persoane. Bunastarea pasagerilor este asigurata de modul inteligent de dispunere a locurilor cat si de tapiteriile atent realizate. Structura robusta asigura stabilitate ridicata chiar si in conditii meteo mai putin favorabile, dar si la viteze ridicate. TRANSPORTER poate fi propulsata de  motoare outboard cu putere intre 150 si 250 CP.

Ambarcatiunea TRANSPORTER are versatilitate ridicata si datorita pescajului mic – 0.32 m, poate fi folosita cu succes in zone precum Lacul Izvorul Muntelui – Bicaz, Lacul Siutghiol – Constanta, Lacul Snagov, Lacul Herastrau – Bucuresti, Cazanele Dunarii – Orsova, Delta Dunarii deci poate fi exploatata in cele mai bune conditii in principalele zone de agrement nautic din Romania.[/vc_column_text][vc_media_grid style=”all” items_per_page=”10″ element_width=”2″ gap=”10″ filter_size=”md” button_style=”rounded” button_color=”blue” button_size=”md” arrows_design=”none” arrows_position=”inside” arrows_color=”blue” paging_design=”radio_dots” paging_color=”grey” loop=”” autoplay=”-1″ item=”mediaGrid_Default” include=”11977,11978,11976,11979,11965,11980″][vc_column_text]TRANSPORTER poate fi personalizata in functie de cerinte, particularitati si preferinte personale. Este o salupa cu caracteristici deosebite ce poate fi achizitionata pentru placerea personala sau pentru a fi exploatata in diferite moduri. Poate fi folosita cu succes ca barca pentru croaziere sau in scop recreativ  – plimbare cu salupa, ambarcatiune transport persoane, water taxi.

Costul mic o face extrem de atractiva pentru antreprenori, intrucat investitia poate fi rapid amortizata, insa si pentru persoanele fizice care doresc sa isi petreaca timpul liber in natura, inconjurati de misterele ecosistemelor acvatice.  Este solutia ideala de divertisment pentru antreprenorii ce desfasoara activitati de agroturism in zone scaldate de lacuri, pe malurile Dunarii sau in Delta.

Siguranta, rapiditate, confort, accesibilitate acestea sunt trasaturile salupei TRANSPORTER care iti permit sa aduci afacerea la un alt nivel.

TRANSPORTER – croaziere cu un plus de rafinament[/vc_column_text][vc_empty_space height=”32px”][vc_column_text]Mai multe detalii:

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”32px”][vc_button2 title=” Criber Nautics te asteapta la un test drive pe Lacul Izvorul Muntelui – Bicaz, Neamt. Programeaza-te!” align=”center” style=”square” color=”blue” size=”lg” link=”url:%2Fcontact%2F%3Futm_source%3Dtransporter%26utm_medium%3Dbuton-programare|title:Contact||”][/vc_column][/vc_row]


TOP